Bloemenzee bij het uitgebrande pand in de De Wiltstraat in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemenzee bij het uitgebrande pand in de De Wiltstraat in Arnhem. © Rolf Hensel

Vrouw (37) die zingend over straat liep in Klarendal is nu verdachte van stadsbrand met twee doden: ‘Het is in- en intriest’

UPDATEDe 37-jarige T. hoopte op een carrière als zangeres, maar gleed af in een leven vol verslavingen. Afgelopen zaterdagavond hield de politie haar aan in verband met de brand in de De Wiltstraat in Arnhem, waarbij twee personen het leven lieten. Ze wordt verdacht van brandstichting, zo laat een politiewoordvoerder woensdagmiddag weten.

5 reacties

 • Anne Hout

  2 maanden geleden
  Harm, mijn opa zei altijd al: waar een wil is, is een weg en anders wel een omweg.
 • A. Bruijs

  2 maanden geleden
  Dus...nooit zingend over straat lopen want je weet naar nooit waar ze je van verdenken...man man man wat een bekrompen hersenen bestaan er toch!!
 • Harm Hillevreugd

  2 maanden geleden
  Anne Hout, de politie Kan niet aamhouden op basis van aannames en Roddels
 • Anne Hout

  2 maanden geleden
  Dus omdat iemand afwijkend gedrag vertoont, een drankprobleem heeft en blijkbaar 1 van de slachtoffers van de De wiltstraat-brand kende wordt deze nu verdacht van het stichten van die brand… Da’s wel heel erg kort door de bocht. Hopelijk heeft zij een goede advocaat, want als men haar op basis van deze ‘feiten’ denkt te kunnen arresteren zal ze alle hulp nodig hebben die ze kan krijgen. Het zal niet de eerste keer zijn dat in Arnhem mensen worden veroordeeld op basis van aannames en roddels.
 • Martin Reekers

  2 maanden geleden
  Komt goed uit een verdachte. De gemeente lacht en leunt achterover. Raar, ik moet ineens aan Enschede denken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem