Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Chris LaCroix/Free Images

Vrouw belandt uit rijdende auto op het asfalt: einde van ‘temperamentvolle relatie’

BIJ DE POLITIERECHTERDe 29-jarige C. is een geboren pechvogel. Hij kreeg in 2016 een ernstig verkeersongeluk waardoor hij 100 procent arbeidsongeschikt werd verklaard. Daarna raakte hij vermist in de administratieve krochten van het verzekeringswezen: er was iets aan de hand met de schrijfwijze van zijn naam waardoor de verzekeringmaatschappij hem niet in de dossiers kon ontdekken. 

Omdat je aan onvindbare personen nu eenmaal niks kunt uitkeren, liepen zijn kosten op tot zo’n 50 mille. Kafka in de 21ste eeuw: meneer C. bestáát wel maar verzekeringstechnisch staat dat nergens zwart op wit. Hetzelfde geldt voor zijn aanvraag WIA-uitkering. Die is al drie keer afgewezen want ook daar spelen die spellingsproblemen met zijn naam hem parten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Alle ogen bij Vitesse zijn gericht op Keisuke Honda: ‘Zijn discipline is super’
    Les van Vites

    Alle ogen bij Vitesse zijn gericht op Keisuke Honda: ‘Zijn discipline is super’

    ARNHEM - Vitesse staat bij de hervatting van de competitie onder hoogspanning. De Arnhemse club moet uit de crisis opstaan. Bij de eredivisionist zijn alle ogen gericht op de nieuweling Keisuke Honda. ,,We hebben een langzame Honda”, stelt oer-supporter Bjorn Courbois in De Les van Vites. ,,Hij gaat 40 kilometer per uur in de vijfde versnelling met de handrem er op. Maar hij kan wél voetballen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.