Volledig scherm
De politie bij het Arnhemse hotel. © Instagram wijkagent Geitenkamp

Vrouw met veel geweld beroofd van telefoons in Arnhems hotel, vier Duitsers opgepakt

ARNHEM - Een vrouw is vrijdag aan het begin van de avond beroofd in het Arnhemse hotel Holiday Inn Express aan de Nieuwe Oeverstraat. Bij die beroving is flink geweld toegepast, zo laat de Wijkagent Geitenkamp weten via Instagram. 

De vrouw, een Duitse van Roemeense afkomst, werd beroofd door twee mannen. Zij hebben daarbij twee mobiele telefoons buitgemaakt, zo laat de wijkagent weten. Zij liep aangezichtletsel op. Ze hoefde verder niet behandeld te worden in het ziekenhuis. 

Verdachten opgepakt in Duitsland

Aanleiding van de beroving waren problemen in de relationele sfeer. De beroofde man gaf de toegesnelde politie een Duits kenteken en type voertuig door. De agenten waarschuwden om die reden ook collega-agenten in Duitsland. Zij troffen het voertuig aan op de snelweg en hebben de verdachten overgebracht naar het politiebureau in Kleve. 

Bij die aanhouding vond de politie de telefoons. Uiteindelijk zijn er vier verdachten opgepakt, waarvan twee vanwege betrokkenheid bij de beroving. Het gaat allen om Duitsers van Roemeense afkomst. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.