Hulphonden van De CLiCK, deze waren niet betrokken bij het incident
Volledig scherm
PREMIUM
Hulphonden van De CLiCK, deze waren niet betrokken bij het incident © Hulphondenschool De CLiCK

Vuurwerk gegooid naar hulphonden: ‘Kan goed zijn dat ze nu voor altijd zijn verpest’

ARNHEM/ TILBURG - Ze zijn woedend bij de Arnhemse hulphondenschool De CLiCK. Maandag werd er in Tilburg vuurwerk gegooid naar een hulphond in opleiding op het moment dat de hond geplaatst werd bij een gastgezin. 

33 reacties

 • Geert

  1 jaar geleden
  Alles wat ik lees over geweld, vuurwerk, oplichting, verkrachting, plofkraken, winkelplunderingen, steekpartijen, Sint en Piet belagen, rellen Duindorp, kroegbaas mishandelen in Laren gisteravond, discriminatie (door jongen van 13) , enz, wordt veroorzaakt door jongeren. Ouders falen finaal in de opvoeding van hun kinderen.Zij hebben kinderen verwend, te weinig of juist te veel aandacht, alles goed gevonden, alles aangereikt zodat zij nergens voor hoefden te werken of andere moeite voor moesten doen.En als het dan tegenzit, reageren zij met bovengenoemd gedrag. Dit wordt nog veel erger!!
 • Titus

  1 jaar geleden
  Nederland weer bezig! . De koopmansgeest gaat altijd voor, dat is verwerpelijk en onverantwoordelijk!  Pak door, verbied de verkoop en handhaaf !! Dat kost veel geld, maar alle schade en letsel kost veelvouden daarvan, dat moet net zo goed uit de algemene middelen worden betaald! 
 • Titus

  1 jaar geleden
  Mensen kunnen dat wel maar hebben dat zelf niet door. juist daardoor ontstaan psychische problemen. Ze hebben geen inzicht in eigen situatie.( En vuurwerk smijters horen in de "lunabin"! )
 • Joris

  1 jaar geleden
  Alle vuurwerk gewoon als wietplantage behandelen; heb je het in je huurhuis, dan sta je op straat met je inboedel... voordeel: wachtlijsten voor huurwoningen worden korter.Heb je het in je koophuis; dan kan de burgemeester je woning voor bepaalde tijd 'op slot' doen... Voor 'woning' geldt trouwens ook; bijgebouwen en tuin of grondstukken.Daarnaast natuurlijk een hele forse boete geven !
 • Bert

  1 jaar geleden
  Tranen schieten me in de ogen bij dit bericht. Hulphonden zijn uiterst waardevol en dat mensen die dieren willen treiteren is onverteerbaar. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen
  Play

  Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen

 2. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

Arnhem e.o.