Sterre Zwaan is woensdag te zien in het datingprogramma ‘First Dates’.
Volledig scherm
Sterre Zwaan is woensdag te zien in het datingprogramma ‘First Dates’. © Rolf Hensel

Waarom Sterre uit Arnhem meedoet aan ‘First Dates’: ‘Ik ben echt een tv-typetje’

ARNHEM - Ze was nét weer single toen ze de oproep van het datingprogramma First Dates voorbij zag komen. ,,Ze zochten nieuwe deelnemers. Ik zat met mama op de bank tv te kijken en dacht: waarom niet?”

20 reacties

 • Edward Kingma

  1 jaar geleden
  @M v.d. Boom: Misschien denken haar naasten er wel precies zo over als haar? Appel valt nooit ver van de boom. Dan valt er weinig recht te breien... toch? Leef en laat leven. Ze kiest er zelf voor...
 • M v.d. Boom

  1 jaar geleden
  Ze heeft inderdaad echt een kop voor TV, maar dan in negatieve zin. Waarom wordt zo'n meisje daar niet voor behoedt ? Waarom hebben haar ouders/vrienden niet ingegrepen ? Nu blijft ze voor altijd 'dat meisje met overdreven wimpers en lippen' , niet bepaald iemand om trots op te zijn, niet als ouder maar ook zéker niet om als vriend naast te lopen, terwijl het misschien een hele aardige meid is........
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Nou @Marloes Achterbeke, dat valt toch wel mee? Ik krijg eerder de indruk dat juist mijn mening als een rode lap op een stier werkt bij sommigen.
 • Piet Moenen

  1 jaar geleden
  Mijn reacties worden niet geplaatst maar zijn minder erg dan wat ik hier lees. Lager
 • Jessica Berends

  1 jaar geleden
  Kennelijk zijn, ondanks Prinsjesdag, nog niet alle komkommers geoogst en is er toch een noodzaak om De Gelderlander te vullen. Juist dit soort onzinartikelen weerhouden mij er van een betaald abonnement te nemen. Hier hebben we Boulevard en Story en dat soort media voor, toch?

In samenwerking met indebuurt Arnhem