Wanneer wordt dat droomhuis nou gebouwd? ‘We zouden dolblij moeten zijn, maar zitten alleen maar in spanning’

VideoARNHEM - Het is hun droomhuis, op een fantastische plek in de stad. Maar inmiddels zitten tientallen kopers van een woning in het nog te realiseren Gashouderskwartier in Arnhem zwaar in de stress. Want wanneer kan dat huis nou eigenlijk gebouwd gaan worden?

3 reacties

 • Peter Bouman

  2 jaar geleden
  Echt jammer voor deze toekomstige huiseigenaren. Maar aangezien iedereen tegenwoordig wat te zeiken heeft snap ik dat de bedrijven bezwaar aantekenen.
 • Sandra Vliet

  2 jaar geleden
  Je hebt zelf ook verantwoordelijkheid, in plaats van continue dat gezeur van hoe zwaar jullie het hebben. Dit zijn bekende problemen bij de aankoop van nog niet bestaande woningen, weet je van te voren al dat dit kan gebeuren. Bovendien, goh, jullie zijn allemaal redelijk gezonde mensen. Zelfs het geluk om ook een gezond kind te hebben. Overduidelijk voldoende geld om een huis te kunnen kopen. Ik word zo moe van dat gezeur en gezeur altijd, wees eens blij met wat je hebt jou. Gadverdamme.
 • Erlend Josephy

  2 jaar geleden
  Dat is toch verschrikkelijk? Verheug je je op een nieuw huis, een nieuwe start en dan krijg je dit. Had dit door de gemeente/ontwikkelaar nou echt niet kunnen worden voorzien? Gooi die bestaande industrie daar dan maar plat, dan kan je daar bovendien extra bouwen!

In samenwerking met indebuurt Arnhem