Een verkocht-bord.
Volledig scherm
Een verkocht-bord. © Hollandse Hoogte / ANP

Wanpraktijken op Arnhemse woningmarkt: ‘Makelaars mogen elkaar niet op de hoogte houden van biedingen’

ARNHEM - Makelaars mogen elkaar niet op de hoogte houden van biedingen op woningen. ,,Het kopen van een huis moet een duidelijk, transparant en eerlijk proces zijn’’, zegt Rob Kranen, voorzitter van de makelaarsvereniging NVM, afdeling Arnhem.

5 reacties

 • bart verplak

  6 dagen geleden
  Dit zijn geen wanpraktijken. Dagelijks makelaarswerk.
 • J le Blanc

  7 dagen geleden
  Eerlijk gezegd verbaas ik me over de plotselinge aandacht en verontwaardiging. Het gebeurt immers al sinds jaar en dag dat makelaars elkaar matsen. Helaas heb ik zelf meegemaakt dat het belang van de gemiddelde makelaar vnl. eigenbelang is. Tel daarbij op de vaak stuitende onwetendheid en ondeskundigheid, waardoor - in mijn ogen - makelaar het meest overschatte beroep van NL is. Niet voor niks kan iedereen een bord 'makelaar' in zijn voortuin zetten!
 • E.L.M. Zegers

  7 dagen geleden
  Zonder pardon de vergunning innemen , al bij de eerste keer.
 • Henk Doddema

  7 dagen geleden
  Het is al jaren kommer en kwel met de makelaardij. De NVM belooft al jaren beterschap. Het wordt nu tijd dat de overheid ingrijpt en met een vergunningsstelsel komt.
 • tinus aardsen

  7 dagen geleden
  Walgelijk die makelaars! Mensen hebben totaal geen kans op een fatsoenlijke woning door zo'n stelletje machtmisbruikers! Moet echt verboden worden! Mensen moeten zelf hun huis maar verkopen, verdient een 'machtmisbruiker' mooi niks!!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.