De locatie van de schietpartij in Arnhem. Het slachtoffer, een man uit Laren, is aan zijn verwondingen overleden. Inzetje: incassobaas Cees J.
Volledig scherm
PREMIUM
De locatie van de schietpartij in Arnhem. Het slachtoffer, een man uit Laren, is aan zijn verwondingen overleden. Inzetje: incassobaas Cees J. © Roland Heitink/screenshot RTL7

Wat bezielde Incasso Cees? ‘Als ik mijn vuist gebruik, sla ik ermee op tafel’

ReconstructieDe directeur van het Arnhemse Incassobedrijf Plan B heeft vrijdag mogelijk meerdere moorden gepleegd voordat hij zichzelf van het leven beroofde. De grote vraag is nu: wat bezielde Incasso Cees? 

10 reacties

 • WillemII

  1 jaar geleden
  Heb dat soort aardige mensen liever niet in mijn kennissenkring
 • zakvanSinterklaas

  1 jaar geleden
  Dit is de zoveelste gast van Harry Mens die zich buiten de wet begaf...
 • Ton

  1 jaar geleden
  Precies. Er worden ook nooit onaardige, nare, vervelende mensen begraven. Ik heb tenminste nog nooit een overlijdensbericht gezien als " Zo. Die klojo is er gelukkig niet meer. Zand erover, weg ermee."
 • Alert

  1 jaar geleden
  Holleeder werd ook door het publiek beschouwd als aardig maar heeft wel in zijn opdracht mensen laten vermoorden. Ook deze man de incasseerder blijkt een moordenaar te zijn. In een statige pand wietplantage, wie had dat gedacht?
 • EchteArnhemmer

  1 jaar geleden
  Een aardige man? Maar wel een wietplantage en een incassobureau dat wanbetalers intimideert met mensen die "minder vriendelijk zijn".Gewoon een boef dus en helemaal niet aardig

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.