BBB juicht in het provinciehuis van Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
BBB juicht in het provinciehuis van Arnhem. © Rolf Hensel

Wat de winst van de BBB nu echt gaat veranderen in de provincie

analyseDe vlaggen staan weer rechtop. Maar de overwinning van de BBB betekent niet meteen de grote ommekeer in de provincies. Over veel belangrijke onderwerpen kan de BBB, laat staan de provincie nu eenmaal niet alleen beslissen.

15 reacties

 • Michel Fijen

  2 weken geleden
  BBB is het op hoofdlijnen gewoon eens met het kabinet. Maar kennelijk kijken de mensen niet naar hoe ze gestemd hebben de afgelopen jaren in de Tweede Kamer. Ze willen geen ander beleid alleen wat meer tijd voor de stikstof en CO2 agenda, geen migratie stop etc. Ze deden hun plas en alles blijft zoals het was!
 • Andre Eggerding

  2 weken geleden
  Minister Adema heeft een nieuw plan gemaakt voor landbouw. Je zou denken dat hij dat plan voorlegt aan de Tweede Kamer. Maar nee,hij stuurt het plan ter goedkeuring naar Brussel waar niet gekozen mensen het plan gaan beoordelen. Hoe duidelijk moet het nog zijn dat we verkocht zijn aan Brussel. Dat we geen eigen zeggenschap meer hebben.
 • R. Elings

  2 weken geleden
  Menner Bluhmen,wordt wakker!!!
 • J.M. Horst

  2 weken geleden
  Een proteststem op de BBB tegen Rutte en Den Haag, zal inderdaad niet leiden tot een radicaal ander beleid. De BBB heeft geen absolute meerderheid en de kiezers die op andere partijen hebben gestemd verwachten dat hun partij vast zal houden aan de eerder geformuleerde standpunten.
 • Geert vd Aa

  2 weken geleden
  Voor degene die alleen praten dat de natuur slechter af zal zijn door BBB, vertel mij wat de natuur winst is als er minder vee is en daarvoor in de plaats meer woningen met meer auto's meer industrie en het ergste nog meer mensen in het volle Nederland.

In samenwerking met indebuurt Arnhem