Water stroomt de trappen af in Arnhemse flat

videoARNHEM - Een ongeluk bij werkzaamheden heeft vanmiddag voor wateroverlast gezorgd in een Arnhemse flat. Op de tweede verdieping brak een gedeelte van een kraan af, waarna het water enige tijd via de trap naar beneden stroomde.

Hierdoor kwam over twee verdiepingen het trappenhuis van het gebouw aan de Kraaiensteinlaan  blank te staan. 

De hal naar de bergingen was gelukkig voorzien van hogere drempels zodat het water via de voordeur van het complex zo naar buiten kon. De lekkage werd gestopt de hoofdafsluiter dicht te draaien.

Een nieuwe kraan wordt snel geïnstalleerd. 

Volledig scherm
Het water stond in de hal van de flat in Arnhem. © Timo Bouman/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenleving’
    PREMIUM

    Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenle­ving’

    ARNHEM - Haar hele woonkamer in de Arnhemse wijk Schuytgraaf ademt Melissa. De kaars op tafel met haar portret draagt de tekst: ‘Uit ons leven, niet uit ons hart'. In de kast staat een grote foto en aan de wand hangt een geschilderd portret van de selfie die Melissa Ulrich ooit maakte. Een lachend onbezorgd gezicht, liggend in het gras. ,,Die heeft ze gemaakt in de Efteling op 5 mei 2006. Nog geen drie weken later was ze dood, vermoord", zegt moeder Madelein Weyling.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.