Volledig scherm
De bestuurder van de auto raakte niet gewond nadat zijn auto over de kop sloeg in de Willemstunnel. © dG

Weer een auto over de kop in Arnhemse Willemstunnel: verkeersinfarct opgelost

UPDATEARNHEM - Een personenauto is dinsdagmiddag over de kop geslagen in de Arnhemse Willemstunnel. De bestuurder, een 19-jarige Edenaar, raakte op de linkerrijstrook de rand van de tunnel en sloeg met zijn wagen achterover. Omstreeks 14.45 uur stond het verkeer op de toegangswegen naar de tunnel muurvast. 

De bestuurder zegt niet te hard te hebben gereden. Hij is niet gewond geraakt. Het verkeer ondervond veel hinder van de nasleep van het ongeluk. Het stond tot 13.55 uur volledig vast op de singel. daarna kwam er tijdelijk schot in de zaak. Een klein uur later stond het weer even stil. 

Er vinden regelmatig ongelukken plaats in de tunnel. Begin april reed een vrachtwagen zich klem tegen het plafond en in januari raakte een bestuurder gewond. Ook voorgaande jaren ging het vaak mis. De teller van het aantal ongelukken staat op ongeveer 25 in vijf jaar tijd. 

Volledig scherm
Het verkeer zit omstreeks 13.45 uur muurvast. © dG
Volledig scherm
Deze auto belandde dinsdag op zijn kop in de Willemstunnel. © dG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhem gaat jongeren een maatschappelijke diensttijd bieden

    Arnhem gaat jongeren een maatschap­pe­lij­ke diensttijd bieden

    ARNHEM - Arnhem is een van de elf gemeenten in Nederland die van het kabinet jongeren een maatschappelijke diensttijd mogen aanbieden. De gemeente krijgt daar ruim 624.000 euro voor. Dat wil ze besteden aan een tweejarig project waarbij 140 jongeren in de leeftijd van 16 tot 27 jaar, die geen opleiding volgen, verdeeld over zeven groepen hun vaardigheden ontwikkelen en een beter beeld krijgen van wat ze verder willen doen in hun leven.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.