Op de stoep van de Willem Beijerstraat in Arnhem is een gewond man gevonden die daar niet veel later is overleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de stoep van de Willem Beijerstraat in Arnhem is een gewond man gevonden die daar niet veel later is overleden. © Persbureau Heitink

Wéér een dodelijke steekpartij in Arnhem: overleden man in Geitenkamp is derde slachtoffer in één jaar

ARNHEM - De 47-jarige Arnhemmer die maandagavond in de Geitenkamp overleed, is dit jaar het derde dodelijke slachtoffer door waarschijnlijk een steekpartij in de Gelderse hoofdstad.

6 reacties

 • bart verplak

  1 maand geleden
  Impact. Eén van de stopwoordjes van de burgemeester.
 • Nico Tukker

  1 maand geleden
  @ Gert Ramen: Van alle in het artikel genoemde steekpartijen is er bij één sprake van een woningoverval door criminelen. Het lijkt er meer op dat Nederland één groot liefdesverdriet hol wordt.
 • Jan Schamp

  1 maand geleden
  Inderdaad veel zwaardere straffen. Geen taakstraffen maar direct opsluiten en niet wachten tot het na vaak lange tijd pas voor de rechter komt. Voor de enkeling die dan onschuldig blijkt te zijn een schadevergoeding geven. Bij kleine vergrijpen na herhaling de straf steeds verdubbelen.
 • Gert Ramen

  1 maand geleden
  Nederland begint een groot ghetto te worden waar criminelen het voor het zeggen hebben. Justitie is de grip al jaren kwijt, en zolang de straffen om te lachen zijn houdt hetnietop.
 • Mies Bauwvrauw

  1 maand geleden
  Harjo, dat hoor je helaas wel steeds vaker, dat mensen zonder reden worden neergestoken. Of bij een thuis overval. Daarbij is het niet zo vreemd dat je niets hoort over de toedracht als de politie zelf nog in het duister tast. De man is zwaargewond op straat gevonden, niemand in de buurt, het onderzoek loopt nog, en jij wil de volgende dag al alle inside information. Dit is het en hier moet je het voor nu mee doen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.