De politie neemt de schade op na het ongeval met twee fietsers op een van de fietsrotondes langs de Burgemeester Matsersingel in Arnhem-Zuid.
Volledig scherm
De politie neemt de schade op na het ongeval met twee fietsers op een van de fietsrotondes langs de Burgemeester Matsersingel in Arnhem-Zuid. © DG

Weer ongeval met gewonde op fietsrotonde in Arnhem-Zuid

ARNHEM – Een 46-jarige vrouw uit Arnhem is vrijdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding op een fietsrotonde langs de Burgemeester Matsersingel in Arnhem-Zuid.

5 reacties

 • Bouwman - koops

  3 jaar geleden
  Daar komen naast fietsers ook brommers en scooters,het is er totaal onoverzichtelijk, zelfs als je  langzaam rijdt.
 • J.H. Tuinsma

  3 jaar geleden
  Niets verwonderlijk met zo'n stelletje idioten op de weg, die nog van geen enkele verkeersregel gehoord hebben. Ze stormen op iedere kruising of rotonde af, of ze nu voorrang hebben of niet!Oorzaak weinig politie op de weg en te weinig wordt er opgetreden door de handhavers en Overheid!Jaap.
 • Sonja

  3 jaar geleden
  Wat helemaal irritant is, dat die gene met de haaien tanden dan gaan bellen. Ja wat denk je dan, als ik voorrang heb dat ik terug ga bellen?? Gewon afremmen en uitkijken, doe ik ook als ik vanaf die kant kom. Ja jammer dan als je snelheid verliest. 
 • smit smittie-4

  3 jaar geleden
  Gelukkig betreft het hier fietser onderling. Anders was het véél erger geweest. Maar één ding staat wel vast. Fietsers en dan een zéér groot deel ervan, rijden zoals het wassende water, de weg van de minste weerstand.
 • MeneerDeMeute

  3 jaar geleden
  Ik moet toegeven, ook ik probeer zo min mogelijk snelheid te verliezen als ik bergafwaarts deze fietsrotonde kruis. Levert soms idd gevaarlijke situaties op. Niet doen zeggen we dan. Maar ja, het nodigt wel echt uit om door te rijden Hiero.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.