Politieke avond in de raadszaal van het stadhuis in Arnhem. V.l.n.r. Coen Verheij (PVV), Menno Loos (VVD), Sarah Dobbe (SP), Gerrie Elfrink (SP) en Karin Kalthoff (VVD).
Volledig scherm
PREMIUM
Politieke avond in de raadszaal van het stadhuis in Arnhem. V.l.n.r. Coen Verheij (PVV), Menno Loos (VVD), Sarah Dobbe (SP), Gerrie Elfrink (SP) en Karin Kalthoff (VVD). © Rolf Hensel

Welkom in wespennest Arnhem, de stad van is-er-nou-wéér-crisis? ‘Manipulatie en intimidatie zijn in de plinten gaan zitten’

De Arnhemse politiek wil maar niet tot rust komen. Afgelopen maand was er wéér een coalitiecrisis, de vierde in zeven jaar. Waarom is het juist in de Gelderse hoofdstad zo onrustig? 

5 reacties

 • Anno Zijlstra

  1 maand geleden
  hele college B&W opstappen, nieuwe mensen zoeken die de zaak tot verkiezingen waarnemen olv een regerings commissaris anders komt Arnhem nooit uit deze politieke chaos. Anno Zijlstra oud raadslid VVD
 • John Bluhmen

  1 maand geleden
  Neem nou zo'n Elfrink. Pluche zitter en het marktplein verminken met blokkendozen...
 • Eikelboom

  1 maand geleden
  De stad maakt veel te weinig vooruitgang. Als hoofdstad van Gelderland moet Arnhem zich veel meer profileren. Arnhem heeft te weinig smoel en kleur.
 • erik roelofs

  1 maand geleden
  Ik rowp t al jaren na veel raadsvergaderingen bijgewoond te hebben. Eigen (partij)belang gaat veelal voor t stadsbelang. En zie daar t resultaat van een stad die geen vooruitgang boekt, waar geen enkel plan op draagvlak kan rekenen en Arnhemwilnixers t steeds winnen van deze armetierige raad vol ego's. Arnhem verdient n hwel nieuw stadsbestuur met vers bloed. Weg met al die politici die er al decennia rondlopen. Arnhem verdient n bestuur met lef en visie. Dat wordt al zolang gemist.
 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  De vergelijking met Nijmegen pak ik ook even op. Het lijkt of Nijmegen geen gemeenteraad heeft en dhr Bruls als enigste naar buiten mag treden. Doe mij Arnhem dan maar, daar is veel gerommel maar alle partijen laten zich horen in de media...En ja Rutte, werkt die nog in de politiek dan..?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Opnieuw veel doden na luchtaanvallen op Gaza: paus roept op tot wapenstilstand
  Play

  Opnieuw veel doden na luchtaan­val­len op Gaza: paus roept op tot wapenstil­stand

 2. Pro-Palestijnse demonstratie in Nijmegen: 'Free free Palestine'
  Play

  Pro-Palestijn­se demonstra­tie in Nijmegen: 'Free free Palestine'

Arnhem e.o.