Demonstratie Paasbergflat.
Volledig scherm
PREMIUM
Demonstratie Paasbergflat. © DG

Welles-nietes-welles: Ex-gedetineerden mogen voorlopig wonen in Paasbergflat

ARNHEM - De cliënten van stichting OnderDak mogen voorlopig wonen in de Paasbergflat in Arnhem. Dat heeft de voorzieningenrechter van de Raad van State besloten. 

6 reacties

 • EenOptimist

  2 jaar geleden
  Wij bewoners van de omgeving Geitenkamp..Paasberg en verdere directe omgeving hebben ook hulp nodig, maar dan van een eerlijke politiek...lees eerlijke  en dan niet van het huidige Gemeentelijk bestuur van Arnhem want die stinkt aan alle kanten..Wat dacht de politiek van de kinderen die op de school daar om de hoek zit? die worden straks met die klaplopers geconfronteerd.ARNHEM BEDANKT(NOT)..We hopen op hulp als we straks op de barricade staan 
 • Frits

  2 jaar geleden
  Hi Ook, Ik ben dit niet helemaal met je eens. De woonvorm die er uiteindelijk moet komen strookt niet met het bestemmingsplan. Dit is slechts een begin van het totale plan. Ben het met je eens dat de gemeente al jaren slaapt inzake dit dossier en pas wakker wordt als de bewoners er al zitten. Daarnaast mag je van een voorzieningsrechter van de Raad van State toch wel wat inzicht verwachten. De locatie is in alle opzichten slecht gekozen. Vandaar dat de Raad van State zicht niet in dit dossier verdiept heeft. 
 • Overlord

  2 jaar geleden
  We weten inmiddels wat ‘tijdelijk’ inhoudt in politiek Nederland. Geen weg terug...
 • B. Boer

  2 jaar geleden
  We hebben al zo'n fijne wethouder gehad (Gerry Elferink) die is gelukkig wel weg!
 • Ook

  2 jaar geleden
  Nee Frits, de voorzieningsrechter bij de Raad van State constateert slechts dat de gemeente Arnhem de zaken niet goe dop orde heeft; deze vorm van bewoning is toegestaan onder het huidige bestemmingsplan.Indien de gemeenteraad met de omwonenden van oordeel zou zijn dat deze vorm van bewoning onjuist is op die plek moet diezelfde gemeenteraad als de wide weerga juist dat bestemmingsplan gaan veranderen om zo de omwonenden te helpen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.