Volledig scherm
Voorstelling Westwaarts in Kapel St. Elisabeths Gasthuis in Arnhem. Foto: Hans Broekhuizen/DG

Westwaarts groot succes in wijken Lombok en Heijenoord

ARNHEM - Het sociaal artistieke project Westwaarts dat deze zondag in Lombok en Heijenoord wordt afgesloten met de laatste reeks van voorstellingen mag met recht een succes worden genoemd.

Alle duizend beschikbare kaarten voor het muziektheater dat op achttien verschillende plekken in genoemde Arnhemse wijken voor en door de bewoners werd opgevoerd, werden verkocht.

Per avond of ander dagdeel kon worden ingeschreven voor één van de drie routes van elk zes voorstellingen. Die voorstellingen duurden steeds tien minuten. Vervolgens moest al wandelend door de koude winternacht de volgende locatie, veelal bij particulieren, instellingen of ondernemers in de wijken, worden bereikt.

Muziektheather De Plaats was eerder met een soortgelijk initiatief actief in de wijk Spijkerkwartier. Komend voorjaar is het Burgemeesterskwartier aan de beurt en in het najaar volgt de Geitenkamp.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.