Project Gaardenhage in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd
Volledig scherm
PREMIUM
Project Gaardenhage in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd © Eveline van Elk

Wethouder Bouwkamp: Algemeen belang gaat boven dat van villawijk Gaardenhage

Het algemeen belang heeft gewonnen van het wijkbelang. Met die woorden reageert de Arnhemse wethouder Cathelijne Bouwkamp op kritiek uit de villawijk Gaardenhage op het besluit om de nog vrije kavels te verkleinen en zo ruimte te maken voor meer huizen.

8 reacties

 • Wilhelmus Liebrand

  1 maand geleden
  Prima besluit ,aan ongebruikte kavels hebben de woningzoekenden helemaal niks.
 • Harm Hillevreugd

  1 maand geleden
  Woningnood is 1 van de grootste problemen in ons land. Valt mij op dat bij ieder plan, zoals op de Geitenkamp, Gaardenhaage en het Rembrandtheater, weer protesten komen van mensen die er tegen zijn. Protesteren is zo gemakkelijk. Laat deze mensen ook eens meedenken op welke plaatsen er wel gebouwd kan worden. Het wordt met de dag gekker dat de aanwezigheid van een wespendief, een blauwoog vlinder of een kromrug vliegje, bouwplannen kunnen tegen houden.
 • bart verplak

  1 maand geleden
  Waar kom je dat nog tegen? Een politicus die als smoesje voor het eigen wanbeleid het algemeen belang aanvoert.
 • Theo Janssen

  1 maand geleden
  Cathelijne Bouwkamp ?? Kennen we die niet van het geheel gefaalde afvalbeleid ?? Nu zal ze waarschijnlijk van Gaardenhagen een puinhoop gaan maken !!
 • gejah nijman

  1 maand geleden
  karel, jij wordt ook een keer een knarretje. Is toch niets mis mee? Maar je hebt gewoon nu even niets meer te willen en te eisen. Het is hard nodig dat er woningen komen. Jij hebt een dak boven je hoofd, dat is makkelijk praten.
 1. Kamerverhuurbedrijf begon met opa Feike: vier broers en hun ‘paleizen voor gewone mensen’
  PREMIUM
  de huisbazen
  1

  Kamerver­huur­be­drijf begon met opa Feike: vier broers en hun ‘paleizen voor gewone mensen’

  ARNHEM - Niet iedereen kan een bod van 2,5 miljoen euro weerstaan. De vier Arnhemse broers Dubbelman doen het. Vastgoedinvesteerders willen miljoenen neertellen, maar de broers slaan het bod vriendelijk doch vastberaden af. De vier huizen in de Parkstraat in het Spijkerkwartier, de hippe wijk van Arnhem, zijn niet te koop. Het kamerverhuurbedrijf is een voortzetting van een familietraditie. Die begon met hun opa Feike en oma Geertruida van der Heide.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.