Project Gaardenhage in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd
Volledig scherm
PREMIUM
Project Gaardenhage in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd © Eveline van Elk

Wethouder Bouwkamp: Algemeen belang gaat boven dat van villawijk Gaardenhage

Het algemeen belang heeft gewonnen van het wijkbelang. Met die woorden reageert de Arnhemse wethouder Cathelijne Bouwkamp op kritiek uit de villawijk Gaardenhage op het besluit om de nog vrije kavels te verkleinen en zo ruimte te maken voor meer huizen.

8 reacties

 • Wilhelmus Liebrand

  1 jaar geleden
  Prima besluit ,aan ongebruikte kavels hebben de woningzoekenden helemaal niks.
 • Harm Hillevreugd

  1 jaar geleden
  Woningnood is 1 van de grootste problemen in ons land. Valt mij op dat bij ieder plan, zoals op de Geitenkamp, Gaardenhaage en het Rembrandtheater, weer protesten komen van mensen die er tegen zijn. Protesteren is zo gemakkelijk. Laat deze mensen ook eens meedenken op welke plaatsen er wel gebouwd kan worden. Het wordt met de dag gekker dat de aanwezigheid van een wespendief, een blauwoog vlinder of een kromrug vliegje, bouwplannen kunnen tegen houden.
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Waar kom je dat nog tegen? Een politicus die als smoesje voor het eigen wanbeleid het algemeen belang aanvoert.
 • Theo Janssen

  1 jaar geleden
  Cathelijne Bouwkamp ?? Kennen we die niet van het geheel gefaalde afvalbeleid ?? Nu zal ze waarschijnlijk van Gaardenhagen een puinhoop gaan maken !!
 • gejah nijman

  1 jaar geleden
  karel, jij wordt ook een keer een knarretje. Is toch niets mis mee? Maar je hebt gewoon nu even niets meer te willen en te eisen. Het is hard nodig dat er woningen komen. Jij hebt een dak boven je hoofd, dat is makkelijk praten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem