Wethouder Cathelijne Bouwkamp (tweede van rechts) tijdens een eerdere inspectieronde in het Spijkerkwartier in Arnhem in gezelschap van schonebuurtcoaches.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Cathelijne Bouwkamp (tweede van rechts) tijdens een eerdere inspectieronde in het Spijkerkwartier in Arnhem in gezelschap van schonebuurtcoaches. © Rolf Hensel

Wethouder Cathelijne Bouwkamp: ‘Elke vervuilde container in Arnhem is er één te veel’

ARNHEM - Wethouder Cathelijne Bouwkamp snapt dat Arnhemmers morren over de vervuiling rond afvalcontainers. Zelf is ze ook nog niet tevreden. 

42 reacties

 • Ans Brouwer

  7 maanden geleden
  J. Zomers  CBS: Nederland heeft in 2060 bijna 20 miljoen inwoners
 • AfvalArie

  7 maanden geleden
  Die ondergrondse containers ombouwen tot glascontainers en oud-papiercontainers. Restafval gewoon weer in de grijze Kliko. Nu mogen metalen en plasticdeksels op het glaswerk blijven zitten. Waarom dan niet meteen al het overige plastic en metaal in de glasbak. Blijkbaar is de glasrecycling er al op ingericht om plastic en metaal te kunnen scheiden van het glas. Is dat systeem weleens uitgezocht? Geen PMD maar GPMD. Door Corona wordt meer online besteld dus meer oud-papier. Zal alleen maar meer worden doordat meer vanuit huis wordt gewerkt. Oud-papier kliko is nu vaak al te klein.
 • Karel Koning

  7 maanden geleden
  Beide partijen zijn een lachertje met daarbij de Pvda en VVD op afstand. Wanneer krijgen we een college en gemeenteraad wat echt eens goed bezig is en participeert met bewoners? Gerrie had een grote mond maar deze ging nog in gesprek.
 • WillemII

  7 maanden geleden
  klopt, nu zie ik het
 • de heer J. Zomers (68)

  7 maanden geleden
  Het vuil wat daar ligt.... dat kan naar de biomassacentrales. Probleem opgelost.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Arnhem e.o.