Wie heeft de Mini gewonnen waarin de Arnhemse sigarenboer rondjes rijdt?

VideoARNHEM - Met welluidende stem doet Hanneke de Boer haar oproep via een megafoon: wil de eigenaar van het Staatslot met nummer BK78272 zich melden? Er staat een Mini voor u klaar! 

Vrijdag maakte de mede-eigenares van tabaksspeciaalzaak Speklé op de Geitenkamp in de te winnen auto een rondje door de Arnhemse wijk en door de winkelstraat in Velp, waar ook veel klanten zitten. 

Stickers

De wagen torste op deuren en motorkap stickers met onder meer het winnende lotnummer en op het dak een megafoon, waardoorheen De Boer haar boodschap aan de winnaar sprak om zich te melden.

Het winnende lot is vorig jaar december In de tabakszaak op de Geitenkamp verkocht. Het geeft recht op de zwarte Mini, maar tot nu toe heeft de winnaar zich nog steeds niet gemeld. De eigenaar heeft nog tot en met 31 december om 23.59 uur de tijd om zich te melden. 

Quote

Kijk in al uw kasten en laatjes!

Hanneke de Boer, Mede-eigenaar tabakszaak Speklé in Arnhem

,,Kijk in al uw kasten een laatjes!", zo maande De Boer deelnemers aan de loterij die misschien zijn vergeten dat ze vorig jaar rond deze tijd een lot kochten. Het rondje door de straten van Arnhem-Noordoost en Velp was de ultieme poging om de winnaar nog te vinden. 

Mocht deze zich voor de deadline niet alsnog melden, dan gaat de auto terug naar de importeur en dan komt de waarde ervan volgens woordvoerster Tatiana Pijnenburg ten goede van verschillende doelen die de Staatsloterij steunt. 

Hanneke de Boer van tabakszaak Speklé op de Geitenkamp in Arnhem roept in de Hoofdstraat in Velp de eigenaar van het winnende Staatslot zich te melden om de zwarte Mini te incasseren.
Volledig scherm
Hanneke de Boer van tabakszaak Speklé op de Geitenkamp in Arnhem roept in de Hoofdstraat in Velp de eigenaar van het winnende Staatslot zich te melden om de zwarte Mini te incasseren. © Bibi Neuray/Republic

.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.