Volledig scherm
PREMIUM
De dichtgetimmerde flat van Norbert de J. in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Dinsdag deed de politie een huiszoeking in de woning. © DG

Wie is de uitgesproken Arnhemse pedofiel die zegt niemand kwaad te doen?

ARNHEM - Wie is Norbert, bij wie dinsdag in Arnhem huiszoeking werd gedaan in verband met het onderzoek naar pedofielenvereniging Martijn? 

Je vraagt je allereerst af hoe fijn het is om Norbert de J. te zijn. Al sinds zijn twaalfde weet hij dat hij op jonge meisjes valt, zo vertelt hij in een video-interview dat hij publiceerde op zijn online videoplatform FreeSpeechTube. 

Verliefd op meisje van tien

Op zijn twintigste wordt hij verliefd op een meisje van tien. Nu, op zijn 41e, leeft hij in een wereld die helemaal niet zit te wachten op volwassenen met een zwak voor kinderen dat ook erotisch getint kan zijn. 

Dinsdag doorzocht de politie zijn flat in de Arnhemse wijk Presikhaaf, in het kader van een onderzoek naar de verboden pedofielenvereniging Martijn. De J. heeft altijd bezworen dat hij zijn gevoelens niet praktiseert, omdat de maatschappij dat afkeurt. Ondertussen is hij onvindbaar. Zijn flat is woensdag dichtgetimmerd met spaanplaat. 

Quote

Mijn voorkeur vormt totaal geen aanleiding tot welke vorm van dwangmatig handelen dan ook

Norbert de J.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.