Wielrenner Maarten Tjallingii eert wethouder Gerrie Elfrink op alcoholvrije afscheidsreceptie

ARNHEM - Geamuseerd keek Gerrie Elfrink vrijdagmiddag tijdens zijn afscheid als wethouder van de gemeente Arnhem naar de video van ex-beroepswielrenner Maarten Tjallingii uit Arnhem. Die bedankte de oud-sportwethouder voor de prettige samenwerking. 

8 reacties

 • Eelco .

  4 jaar geleden
  De aanwezigen wilden zeker weten dat hij opkrast en dat was best een feestje waard. Die waren er echt niet allemaal om hem te bedanken.
 • Burger

  4 jaar geleden
  Er moet natuurlijk staan: "Uiteindelijk zullen de Arnhemmers betalen voor alles wat hij voor de stad heeft gedaan".
 • Patrick

  4 jaar geleden
  Sint Jansbeek, Focus Filmtheater... Juist de twee meest geld verspillende projecten noemen. Blokken doos voor de ramen van de mensen die er al veel langer wonen. En een onveilige Sint Jansbeek...
 • PeterR

  4 jaar geleden
  En wat is er dan wel allemaal tot stand gekomen in de zuidelijke binnenstad?Ja, het is nieuw, maar het is uiteindelijk goeddeels dezelfde rotzooi als wat er al stond. We zijn 60 jaar terug in de tijd, als het nieuwe eraf is begint de discussie weer van voren af aan. Maar een kans om echt iets te verbeteren krijgen we nooit meer, want het zijn nu allemaal koopwoningen, en die zijn haast niet te vervangen.
 • Ton

  4 jaar geleden
  Gerrie, bedankt voor het Filmhuis van 12 miljoen, Musis 20 miljoen, Girostart van 3 miljoen, Jansbeek van 5 miljoen, plus links en rechts nog wat onzin. Even optellen en delen brengt zo'n tonnetje per week. Er doorheen gerost, verkwist, weggegooid, wanbeleid. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.