Wietkwekerij gevonden na grote brand in loods Arnhem

videoARNHEM - In het pand van poelier Blom in Arnhem waarin maandagochtend een grote brand woedde, was een hennepplantage gevestigd. Dat stelt de brandweer. Volgens een woordvoerder zijn wietplanten gevonden in het gebouw aan de Westervoortsedijk. 

21 reacties

 • Anton

  3 jaar geleden
  En velen met jou. En wat mij betreft hoeft de boel ook echt niet plat. Rijnwijk hoort bij Arnhem. Een fikse renovatie doet wonderen. Dat hebben ze in Tiel ook gedaan met vergelijkbare woningen. Gewoon een flinke opknapbeurt geven. Dan is er ook nog wel het probleem om mensen 'van buiten' daar een woning te laten huren. Kan t verkeerd hebben maar het is daar vaak ons kent ons, kom je niet makkelijk tussen. Heb ook geen idee of er woningen daar leeg staan te verpieteren en zo ja, hoeveel.
 • erik roelofs

  3 jaar geleden
  De totale verloedering van dit stuk stad is natuurlijk te wijten aan de gemeente die steeds maar verzeild raakt in procedures en natuurlijk ook Volkshuisvesting.Niemand, nee niemand kan fatsoenlijk uitleggen dat Rijnwijk e.o. er gewoon al decennia lang er zo bij liggen.Shame, bestuurders!
 • Rob

  3 jaar geleden
  Monumentaal? Vuilnisbelt zul je bedoelen! 
 • Snotneus

  3 jaar geleden
  Wees blij dat het allemaal goed is afgelopen, stel je voor dat 2Switch eraan gaat en het vuur overslaat naar de monumentale Rijnwijk !!
 • Rob

  3 jaar geleden
  Heel dat gebied daar. Moet je Rijnwijk is zien. Wat een vervallen zooi, op steenworp afstand van het centrum van Arnhem. Ongelofelijk hoe Volkshuisvesting en de gemeente Arnhem dit zo laten gebeuren. Zeker in deze tijd van woningnood, je kan op die plek aan de Rijn een geweldig stukje Arnhem maken. Mooi verdichting tot 10 lagen, ik zou er wel willen wonen. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.