Volledig scherm
Het officiële fotomoment op winkelcentrum Kronenburg met (vlnr) Arno van Gestel van Nuon, wethouder Martien Louwers en Jeroen Verwolf van Wereldhave. © Peter Bezemer

Winkelcentrum Kronenburg officieel over op stadswarmte

ARNHEM - Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem is officieel over op stadswarmte. Op 'Het Groene Plein' in het winkelcentrum werd dit feit woensdagmorgen ingeluid door Arno van Gestel, commercieel directeur van Nuon, wethouder Martien Louwers en manager Jeroen Verwolf van WC Kronenburg-eigenaar Wereldhave.

Om het nieuws luister bij te zetten, nodigt winkelcentrum Kronenburg omwonenden, scholen, families, kennissen en vrienden uit om samen de dag van de duurzaamheid te vieren. 

Op het evenementenplein (voor de Hema) kunnen kinderen en volwassenen deze woensdag nog tot en met 16.00 uur alles te weten komen over duurzaamheid. 

Op het plein is onder andere Lijn 2030 van de gemeente Arnhem aanwezig en kunnen kinderen een eigen warmtenetwerk aanleggen en energie opwekken in een groot 'hamsterrad'. Daarnaast is er de mogelijkheid om een rondleiding over het grote dak vol zonnepanelen te krijgen en kan in de bibliotheek een biodiversiteit-kaartspel worden gespeeld.

Kinderen worden de hele middag bovendien uitgedaagd met quizvragen over duurzaamheid. Degene met de meeste juiste antwoorden maakt kans op een elektrisch skateboard.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.