Late Night Shopping in Arnhem. Davy Eerland (21) en Soleil Leeflang (22).
Volledig scherm
PREMIUM
Late Night Shopping in Arnhem. Davy Eerland (21) en Soleil Leeflang (22). © Rolf Hensel

Winkelen tot ver na zonsondergang: Late Night Shopping is een succes, vooral voor de grote ketens

ARNHEM - Winkelen na zonsondergang. Het kon al op een reguliere koopavond en afgelopen zaterdag óók bij de eerste editie van Late Night Shopping. Arnhemse winkeliers mochten bij wijze van uitzondering tot elf uur ’s avonds de deuren openhouden. Vooral grote ketens gaven daar gehoor aan.

8 reacties

 • B Born

  2 maanden geleden
  Gekkigheid. Heb ik ineens meer goederen en eten nodig dan? Extra personeels-uren. Extra energieverbruik.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  En straks weer klagen over personeelsgebrek.
 • joan sas

  2 maanden geleden
  Nog langer hun winkeldeuren wijd open? En maar schaars aardgas verstoken zodat de prijzen van producten, aardgas en elektriciteit hoger worden. De klant betaalt het, maar lijkt niet te begrijpen hoe dat werkt. Mensen koop toch niet bij winkels met open deuren; je betaalt het dubbel zelf, direct en indirect. Winkels zuinig met schaarse energie? Nee hoor, voor het klantgemak gas verspillen, want het 'mag'. Doe niet mee aan die schande.
 • Wil Kaap

  2 maanden geleden
  Hoe wordt afgemeten dat het een succes was weet ik niet. Veel zaken waren inderdaad gewoon gesloten. En wat de mensen gisterenavond hebben gekocht kopen ze volgende week niet. Dit soort avonden is zeer ten nadele van de kleine winkeliers die er vaak alleen voorstaan.
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Belachelijk, weer is alleen het grote in het voordeel terwijl juist de kleine winkels voor sfeer zorgen. Mij zien ze daar niet.

In samenwerking met indebuurt Arnhem