Woningbrand in Arnhem: overleden persoon blijkt 50-jarige bewoner

Update/VideoARNHEM - Bij een woningbrand op de Molenkom in Arnhem is zaterdagochtend een persoon overleden. Dit blijkt de bewoner (50)  van het huis te zijn.  Ambulancepersoneel kon niks meer voor deze persoon doen. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van de brand.

De brand werd even voor half zes ontdekt, doordat er een sterke brandlucht hing. Een woordvoerder van de brandweer geeft aan dat de brand bij aankomst al gesmoord was door een gebrek aan zuurstof en dat ze geen poging tot blussen hebben ondernomen. Wel stond de woning vol rook en is de brand vermoedelijk in één van de kamers ontstaan, aldus de woordvoerder. 

De naastgelegen woningen zijn ontruimd en de politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand en de doodsoorzaak van de overleden persoon. Hier wordt aan het eind van de middag meer over bekend.

Volledig scherm
© Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.