Bewoners van huizen in de wijk Presikhaaf streden vorig jaar om het aanpakken van problemen met schimmel en vocht door corporatie Vivare. Archieffoto: DG
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van huizen in de wijk Presikhaaf streden vorig jaar om het aanpakken van problemen met schimmel en vocht door corporatie Vivare. Archieffoto: DG © DG

Woon je in Arnhem in een schimmelwoning? Meld het!

ARNHEM - Wie in Arnhem in een huis woont waar de schimmel op het plafond en de muren zit, moet vooral ook de gemeente bellen.

3 reacties

 • MeneerdeMeute

  3 maanden geleden
  Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Klachten en emails verdwijnen mysterieus. Mondelinge afspraken worden niet nagekomen, er lijkt beleid om niets concreets op papier te zetten naar de huurder behalve als de huurder zelf fout is. De route om een onafhankelijke derde partij je klacht te laten onderzoeken (wettelijk verplicht) is zo moeilijk mogelijk gemaakt en je wordt in eerste instantie op het verkeerde been gezet door doorverwezen te worden naar een interne klachten functionaris.
 • Harjo Roordink

  3 maanden geleden
  Melden helpt niet, er word gezegd door de persoon die komt kijken :u moet meer ventileren, raampje open, centrale ventilatie aan zetten. Ja maar gaat deze schimmel die er zit dan weg, nee toch.. Meerdere keren gemeld, doen er niks aan. Portaal Arnhem.
 • Mies Gooyer

  3 maanden geleden
  Ook gehad in Arnhem. Woningbouw veegde er een keer met de hand over en zei dat ik het maar met een sopje moest wegpoetsen. En zo zijn ze stuk voor stuk. Je betaalt je scheel aan huur én reparatie dienst, maar als het erop aan komt ben jij als persoon niets voor ze en mag je wegr*tten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Arnhem e.o.