Zangeres Zonder Naam speelt hilarische rol in prachtig boek over Arnhems 'brug te ver'

videoARNHEM - De Zangeres Zonder Naam speelt een hilarische rol in een hoofdstuk van het onlangs verschenen en rijk geïllustreerde boek over de 'oude Rijnbrug van Arnhem' van Ingrid Jacobs. Ze ontdekte dat de koningin van het levenslied een draak van schlager heeft uitgebracht over de bittere strijd van de Britten bij de brug, die vanaf 1978 John Frostbrug is gaan heten. 

'It is a brilliant inappropriate song', luidt het commentaar van een Brit die later van het vrolijke liedje op YouTube genoot. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Instinctief acteert Eline de dood: 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis'
    PREMIUM
    Reconstructie Arnhemse Villamoord

    Instinc­tief acteert Eline de dood: 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis'

    ARNHEM - Baf! Baf! De twee knallen zijn oorverdovend. Bloed golft over haar gezicht. Haar hoofd barst van de pijn. Ze kan nog denken. Ze is er nog. Geke ligt dood naast haar op bed. Instinctief acteert Eline de dood. De man met pistool pakt Geke's slavenarmband en loopt de slaapkamer uit. Ze moet hulp halen. Op het nachtkastje staat een telefoon. Eline pakt de hoorn, draait de schijf. Op de trap klinken voetstappen. 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis.'

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.