Volledig scherm
Het Sankt Jakob-Park, de thuishaven van FC Basel, kan donderdag 16 augustus in elk geval rekenen op de komst van zo'n 600 Vitesse-supporters. © EPA

Zeker 600 Vitesse-supporters maken trip naar uitwedstrijd tegen FC Basel

ARNHEM - Vitesse weet zich in elk geval gesteund door een kleine 600 supporters als de Arnhemse club donderdag 16 augustus in Bazel tegen de plaatselijke FC probeert de nederlaag van donderdagavond (0-1) in GelreDome weg te poetsen.

Zoveel Arnhemse fans hebben inmiddels een kaart gekocht voor de return in de derde voorronde van de Europa League. Zo'n 75 mensen maken gebruik van de mogelijkheid om met de busreis van de Supportersvereniging Vitesse naar de wedstrijd tegen FC Basel te reizen.

Vitesse heeft de beschikking over 1798 kaarten voor het Sankt Jakob-Park in Bazel, het grootste stadion van Zwitserland. Hoeveel Arnhemse fans er uiteindelijk naar het Alpenland zullen reizen, is nog niet bekend. De kaartverkoop voor FC Basel-Vitesse loopt nog tot en met zondag.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.