Locatiebeheerder Riny Bergervoet en zuster Gertrudis op Koningsakker, de natuurbegraafplaats bij abdij Koningsoord in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Locatiebeheerder Riny Bergervoet en zuster Gertrudis op Koningsakker, de natuurbegraafplaats bij abdij Koningsoord in Arnhem. © Gerard Burgers

Zeker honderd mensen willen wel een plekje op deze nieuwe natuurbegraafplaats

ARNHEM / OOSTERBEEK - De inschrijving voor de nieuwe natuurbegraafplaats Koningsakker in Arnhem moet nog beginnen, maar de animo is nu al groot. Zeker honderd mensen hebben hun interesse voor een grafplek op het terrein bij abdij Koningsoord, op de grens van Arnhem en Oosterbeek, kenbaar gemaakt. Zij krijgen de eerste keus. 

0 reacties

  1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
    PREMIUM

    Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

    Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”