Volledig scherm
PREMIUM
‘Waarschijnlijk ging de man trouwen.’ Archieffoto ter illustratie. © Maarten Bezem

Zelf dacht ik lang: samenwonen is het tegendeel van vrijheid

columnVorige maand kwam ik op zomaar een zaterdag steeds dezelfde vagina tegen. Eerst ’s middags, in de binnenstad. ’s Avonds zag ik de vagina in ’t Taphuys. Het was een erg grote vagina, uit het wijd open staande vrouwelijke geslacht stak een bierdrinkend mannenhoofd. Geen hallucinatie: het betrof een man in vaginapak. Waarschijnlijk ging de man trouwen en vierde hij zijn vrijgezellenfeest in Arnhem. Dat vaginapak was een cadeautje van zijn lachende vrienden.

Zelf maakte ik pas één vrijgezellenfeest mee. Het werd georganiseerd door een kale, op Mental Theo lijkende vriend van de bruidegom. De dag leek een ontgroening. Steeds als hij zijn vriend iets krankzinnigs en vernederends liet doen, schreeuwde Mental Theo: ,,Jij gaat trouwen, lul!” Dat vrijgezellenfeest leek één doel te hebben. Om de bruidegom te laten roepen: ,,Stop, stop! Ik blaas het huwelijk al af!”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.