Zelfbedieningsbakker backWERK in stadshart Arnhem blijkt voltreffer

VideoARNHEM - De nieuwe zelfbedieningsbakker backWERK in het stadshart Arnhem blijkt een voltreffer. Bij de opening van de nieuwe zaak op donderdag bij de  entree van het centrum op de hoek van de Looierstraat en de Roggestraat is het gelijk topdrukte. 

14 reacties

 • WillemII

  3 jaar geleden
  Ok. Dank voor de uitleg. Overigens blijkt nu de voltreffer inderdaad een voltreffer. Ik heb nog nooit een grote broek zo snel op de enkels zien zakken. Heeft meneer de Director Operations Stefan Kersten wel fijn de tijd om over uw gedachten na te denken. Groet uit Oostenrijk.opar
 • WillemII

  3 jaar geleden
  Ik wacht even met mijn reisje naar Nederland tot Director Operations Stefan Kersten eindelijk de vergunningen vers gebakken heeft. 
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Een hele goede kennis in Duitsland werkt bij een lokaal filiaal van Valora holding op een middelgroot station, vandaar mijn kennis.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Dat had ik in Nijmegen ook verwacht en toch zit dat filiaal nog iedere dag vol.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Arnhem, de vreetschuur van het Oosten....
 1. De regen komt eindelijk, maar kan de grond dat aan? Zo voorkom je dat je tuin in een waterballet verandert
  PREMIUM
  met video
  2

  De regen komt eindelijk, maar kan de grond dat aan? Zo voorkom je dat je tuin in een waterbal­let verandert

  Na weken van droogte en hoge temperaturen snakt de natuur (en je tuin) naar regen. Vandaag geldt in sommige regio's al een weerswaarschuwing voor onweer en neerslag, maar woensdag gaat het voor het eerst in tijden serieus regenen. Maar met die buien is het neerslagtekort en de droogte nog niet voorbij. Wat kun je doen om dat hemelwater zo optimaal te gebruiken?

Arnhem e.o.