Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / Robin Utrecht

‘Zelfmoordpoeder’ middel X gevonden in Arnhemse woning waar een agent onwel raakte

ARNHEM - De gevaarlijke stof die is aangetroffen in een huis in de Arnhemse wijk Schuytgraaf, blijkt het beruchte ‘zelfmoordpoeder’, ook wel middel X te zijn. Dat bevestigen meerdere bronnen aan De Gelderlander. In het huis raakte een politieagent onwel. ,,Omdraaien en wegwezen; dat had de agent moeten doen.”

13 reacties

 • Dennis Timmer

  1 jaar geleden
  Meneer Knol weet het natuurlijk het beste, misschien eerst het onderzoek afwachten en daarna commentaar leveren op het handelen van de politie. En als je het zo goed weet dan moet meneer Knol solliciteren. Iets met de beste stuurlui
 • Mark Hennekij

  1 jaar geleden
  De wil van dit kabinet op de zorg bezuinigen. Ja en daar hoor wel degelijk D66 bij. Steek meer geld in dit soort zorg en zorg dat de wachtlijsten korter worden. Dit soort slachtoffers hebben hulp nodig en krijgen steeds te horen nee, of het kan wel 2 jaar duren. Bedankt VVD, D66, CDA, PVDA en Groenlinks.
 • H. Boom

  1 jaar geleden
  Het is onmenselijk zoals Neferland met mensen omgaat die iedere dag vechten tegen lich leed. In nl valt groep tussen wal en schip. Geen hulp basis (mantelzorgers!!), geen minimaal inkomen voor zieken. Ik had graag een humaan middel in huis gehad voor als het echt niet meer gaat.
 • Ge van Beek

  1 jaar geleden
  @Ewoud vd Wetering zegt "met dank aan D66. Die willen dit zo graag". D66 wil dit juist NIET. D66 wil: goed begeleide hulp bij doodswens/uitzichtloos lijden. Niet: onduidelijk poeder kopen, op hoop van zegen (en gevaar voor anderen). Niet: voor trein springen, met trauma voor machinist. Niet: in bad pols doorsnijden, met trauma voor wie jou vindt. Dat alles wil ik ook niet. Maar wel, als het ooit zover zou zijn, goede hulp voor humaan sterven. (ik stem nooit D66; maar dit ben ik met hen eens).
 • Ewoud van de Wetering

  1 jaar geleden
  Met dank aan D66. Die willen dit zo graag.

In samenwerking met indebuurt Arnhem