Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Ernesta Verburg

Zes assistentes doen aangifte tegen dansleraar die hen na de lessen betastte: ‘Ik schaam me’

Is een 57-jarige dansleraar uit Arnhem te ver gegaan tijdens een-op-een oefensessies met zes assistentes tussen 2011 en 2021? Betastte hij na de groepslessen als iedereen weg was hun billen, de zijkant van hun borsten, en drukte hij zijn erectie tegen hen aan?

7 reacties

 • L Cruizer

  2 maanden geleden
  Als het om de man gaat, waarvan ik denk dat het over hem gaat dan kan ik zeggen dat deze man erom bekend stond om zijn assistentes te verleiden. Hij probeerde het gewoon. Alleen vroeger kwam hij ermee weg, maar de tijden zijn veranderd.
 • A. Van der mast

  2 maanden geleden
  Ik geloof al die verhalen ,maar begin er niet 10 of 15 jaar later over.Wat is daar het nut van,als je er last van hebt dan moet je dat veel eerder melden en niet na al die tijd oprakelen door wat voor een me too dan ook.Het lijkt wel of heel Nederland nu op eens dat ook allemaal heeft meegemaakt.Wens iedereen succes met het verwerken van deze waardeloze toestanden.
 • Kas van Dam

  2 maanden geleden
  Tja.... nog geen veroordeling, dus vooralsnog onschuldig. Maar hoe dan ook erg schadelijk voor het vak van docent. Als man zijnde heb ik soms veel last van. Geef privé muziekles, aan kinderen. Meestal meisjes. Je moet echt zo ontzettend uitkijken met wat je doet of zegt. Al meer dan eens beschuldigingen aan mijn adres gehad, maar nooit van daadwerkelijke leerlingen of hun ouders. Maar er hoeft er maar één besluiten aangifte te doen van iets dat niet gebeurd is en het is einde leven...
 • Theo van Tuil

  2 maanden geleden
  Er na en er voor. Verwachting er voor en rancune er na, Erna.
 • Beau van Eersel

  2 maanden geleden
  Ja Erna, fijn dat het voor jou goed heeft uitgepakt. Heeft u de afgelopen maanden wellicht het nieuws gevolgd? En gelezen en gehoord hoe slachtoffers worden behandeld? Ze worden niet gelooft, krijgen deels de schuld of zelfs volledig de schuld. Dat ontmoedigd aangifte doen. Als er vervolgens wel aangifte gedaan wordt dat wordt er vervolgens vaak geseponeerd of vrijgesproken. Mocht de dader straf krijgen dan is de straf vaak een lachertje.