Lisette van den Berg (links) en Hans Schoo van ziekenhuis Rijnstate.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisette van den Berg (links) en Hans Schoo van ziekenhuis Rijnstate. © Erik van 't Hullenaar

Ziekenhuis Rijnstate gaat een beetje terug naar normaal: alle operatiekamers deze week in bedrijf

ARNHEM - Alle twaalf operatiekamers in Rijnstate zijn in de loop van deze week weer in gebruik. Al gaat het nog maanden duren voordat de lange wachtlijsten van het ziekenhuis zijn weggewerkt. Daarom wordt er mogelijk zelfs op zaterdag geopereerd.

3 reacties

 • petra damme

  1 jaar geleden
  prima maar leg mijn is uit, waarom mensen die zich hun hele leven vol gegeten hebben . wel op de operatie kamer komen . en mensen die het heel hard nodig hebben moeten wachten .
 • L.A.ten Bhomer

  1 jaar geleden
  Begeleid aub het zorgpersoneel ook goed,zodat er weinig uitval komt.👍
 • G.J Mek

  1 jaar geleden
  makkelijk gezegd dan gedaan ,en naar het zorgpersoneel wordt er niet nagekeken .werken tot je erbij neer valt de meesten lopen al tegen een burn-out aan .de directie heeft er toch laks aan. daarom loopt het zorgpersoneel die zoeken ander werk.
 1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
  PREMIUM

  Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

  Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”