Volledig scherm
PREMIUM

Ziekenhuizen gaan strijd aan met commerciële laboratoria: fusie van labs in Ede, Arnhem en Nijmegen

ELST/ARNHEM/NIJMEGEN/EDE - Drie ziekenhuizen bouwen gezamenlijk een nieuw laboratorium in Elst om de concurrentie aan te kunnen gaan met commerciële laboratoria. Ziekenhuispersoneel maakt zich zorgen om de kwaliteit van het laboratoriumonderzoek en de gevolgen van het nieuwe lab voor de eigen baan.

3 reacties

 • Joris Goedbloed

  2 jaar geleden
  Het OMT regeert NL nu al een tijd, iedereen zit gevangen. Dat zijn artsen van ziekenhuizen met louter finacieele belangen bij commercieele bedrijven en laboratoria die corona dwangmiddelen verkopen. De absolute OMT lieveling van de Gelderlander is de Duitse Nobel prijs winnaar dhr Voss. Schrijf daar is een mooi stukje over met achtergronden wat de OMTers zo een beetje binnenharken met het kweken van toekomstige angst junkies...
 • Pedro Kantor

  2 jaar geleden
  @Donny: Het hangt er vanaf WAAR je op bezuinigd. Er is zat verspilling in elke organisatie waarop bezuinigd kan worden. Probleem is dat op het grootste probleem in de zorg, managers en bureaucratie, NOOIT bezuinigd wordt. Alleen op de werkvloer. Maar het blijft apart dat commerciële laboratoria wel sneller en efficiënt kunnen werken en die van de gewone gezondsheidszorg niet.
 • Donny Merx

  2 jaar geleden
  Hebben de ziektekostenverzekeraars nu nog niet geleerd dat bezuinigen in de gezondheidszorg tegen de mensen werkt.

In samenwerking met indebuurt Arnhem