Volledig scherm
PREMIUM
inval/onderzoek op camping Arnhem. © Rolf Hensel

Zo ging het eraan toe tijdens de grote controle op Vakantiepark Arnhem: ‘Wonen we hier nog eind van ‘t jaar?’

ARNHEM - Paniek op Vakantiepark Arnhem. Tientallen agenten en gemeentelijke toezichthouders sluiten vanaf 5 uur in de ochtend het park hermetisch af. De schrik slaat de vaste bewoners om het hart. Zij ontkomen niet aan de grootscheepse actie van gemeente, belastingdienst en politie. 

,,Hallo, is daar iemand?” De vraag gaat gepaard met een paar stevige bonken op de fragiele deur van de groen uitgeslagen mobile home. Binnen brandt een klein lampje, maar er wordt niet opengedaan. Het is één van de 600 caravans op Vakantiepark Arnhem die dinsdag bezoek krijgt van de toezichthouders. 

Geluiden over criminaliteit, kwetsbare gezinnen die in erbarmelijke omstandigheden op het park verblijven en illegale inkomsten van de parkeigenaar zijn aanleiding voor de controle. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.