Restafvalcontainer in het Singelkwartier in Schuytgraaf, een van de schonere Arnhemse wijken in het Gelderlander-afvalonderzoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Restafvalcontainer in het Singelkwartier in Schuytgraaf, een van de schonere Arnhemse wijken in het Gelderlander-afvalonderzoek. © DG

Zo groot is de rotzooi in Arnhemse wijken: troep bij bijna één op de vijf containers

ARNHEM - Bijna een op de vijf ondergrondse straatcontainers voor restafval in Arnhem is in meer of mindere mate vervuild. 

50 reacties

 • Maanen

  2 jaar geleden
  Kijk bij de afvalbakken rondom de strandjes bij de rijkerswoerdse plassen. Ook daar wordt het afval gedumpt tot grof vuil aan toe. Alles om maar niet te hoeven betalen. De beheerder geeft aan nog nooit zo rotzooi te hebben gezien. Niet dat ik dit gedrag van dumpen goedkeur, maar het is niet anders en was voorspelbaar. Dit gedrag gaat ook niet veranderen! Vandaar dat de raad dit hele betalingssysteem moet herzien. Arrogantie en de andere kant op kijken is niet meer op zijn plaats. Wees reëel en geef toe dat jullie een bok geschoten hebben met dit beleid!!
 • Anonymous

  2 jaar geleden
  Door het voor de helft verkleinen van de opening wordt het storten 2x zo duur. Nu zit de gemeente met de gebakken peren
 • bartmo

  2 jaar geleden
  Nee maar, de wethouder constateert iets. Denkt ze er wel eens aan wat de inwoners van Arnhem iedere dag constateren?
 • EenOptimist

  2 jaar geleden
  Het moet niet zijn; 1 op 5 maar 5 op 1 vervuilde plekken en na goed zoeken kom je dan misschien 1 schone plek tegen de onderzoekers wonen die toevallig in of in de buurt van Cranenveld? Of Klingelbeek? Even de buurt een seintje gegeven van wij gaan een onderzoek doen ? Maar 1 ding is zeker...dit onderzoek is niet representatief voor de werkelijkheid, lekt aan alle kanten   of zijn het vriendjes van Carlijn?
 • Annamaria

  2 jaar geleden
  Bij het scheiden zou je goedkoper uit zijn aldus de gemeente...ik geloof er geen ene moer van!  Ooit een gemeente mee gemaakt die minder geld wil binnen harken ??

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.