Columnist Remco Kock.
Volledig scherm
PREMIUM
Columnist Remco Kock. © Erik van 't Hullenaar

Zo transformeert Arnhem meer en meer in Arnhem Zero: een gaap- en slaapstad

ColumnDe laatste keer dat ik met Rudy Kousbroek sprak, hadden we het over het maken van een boek over het vroeger rood verlichte Spijkerkwartier, dat niet alleen de sprookjeszijde zou belichten.

5 reacties

 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  En daar is Wil Kaap de muziek en vertier-hater weer. Man man man @P.anda, hoop dat je een grapje maakt? Is te triest voor woorden de Korenmarkt tegenwoordig.
 • Wil Kaap

  2 maanden geleden
  Het is toch een beetje een slap stukje deze keer. De gehele Korenmarkt is vervallen tot een domein voor boeren en eencellige amoebes. Geen niveau en afzakkend niveau. Als je ziet hoe de korenmarkt er uit ziet: bedroevend. Dus goed dat de gemeente ingrijpt. Dus afschaffen al die horeca als feestcafe etc.
 • Jacques Feenstra

  2 maanden geleden
  Dat boek wat hij zich niet “ken” herinneren is denk ik De Huissense veermoord, uit 2004. https://www.deslegte.com/de-huissense-veermoord-2878727/ Of een ander boek van de Arnhemmer René Bremer.
 • M. v.d. Kaa

  2 maanden geleden
  Dat uitgaanspubliek van de Varkensstraat is gewoon verplaatst naar de Korenmarkt. Meer stappers op minder m2, vragen om problemen natuurlijk.
 • Nol Derksen

  2 maanden geleden
  Het uitgaanspubliek dat in de Varkensstraat kwam/komt, kan je als stad wel missen. Op de Korenmarkt is en blijft genoeg te doen en het is nog steeds hét uitgaansplein van Gelderland.

In samenwerking met indebuurt Arnhem