Met recordprijzen voor aardgas en elektriciteit komen steeds meer mensen in geldproblemen. De Arnhemse SP komt met een noodplan als ‘antwoord op de prijsstijgingen, de exploderende armoede en de groeiende schuldenproblemen’.
Volledig scherm
Met recordprijzen voor aardgas en elektriciteit komen steeds meer mensen in geldproblemen. De Arnhemse SP komt met een noodplan als ‘antwoord op de prijsstijgingen, de exploderende armoede en de groeiende schuldenproblemen’. © ANP

Zo wil de SP arme Arnhemmers steunen: lagere lasten, goedkopere ID-kaart en sober Stadstheater

ARNHEM - Er moet zo snel mogelijk iets worden gedaan om de groeiende groep Arnhemmers te helpen die het water aan de lippen staat door stijgende inflatie en recordhoge energieprijzen. Wachten tot volgend jaar, als de steunplannen van het kabinet ingaan, duurt te lang. ,,Heel veel mensen kunnen niet langer meer wachten.”

 1. De slogans bij Henri Bloem zijn in Arnhem nét zo bekend als de wijn: ‘Soms zijn ze echt op het randje’
  PREMIUM
  Interview
  1

  De slogans bij Henri Bloem zijn in Arnhem nét zo bekend als de wijn: ‘Soms zijn ze echt op het randje’

  ARNHEM - Nee, hij heet géén Henri Bloem. Michel van Tooren (65) opende exact 25 jaar geleden samen met zijn vrouw Marja (65) aan de Amsterdamseweg wijnspeciaalzaak Henri Bloem. De winkel groeide uit tot een begrip in de regio, niet in de laatste plaats vanwege de prikkelende spreuken die steevast op een bord voor de wijnzaak prijken. Een gesprek, aan de hand van vijf slogans uit het verleden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem