Impressie van de nieuwbouw die op de hoek van de Nieuwstraat en de Rijnkade in Arnhem wordt gerealiseerd. Zo ziet het compex eruit gezien vanaf de Weerdjesstraat.
Volledig scherm
Impressie van de nieuwbouw die op de hoek van de Nieuwstraat en de Rijnkade in Arnhem wordt gerealiseerd. Zo ziet het compex eruit gezien vanaf de Weerdjesstraat. © PR

Zo ziet de opgeknapte Nieuwstraat in Arnhem er straks uit

ARNHEM - De bouwcombinatie AM/Barcode mag op de hoek van de Nieuwstraat en de Rijnkade in Arnhem een nieuw gebouw realiseren. 

28 reacties

 • Peetie

  4 jaar geleden
  Alleen jammer genoeg weer niet betaalbaar voor de gewone Arnhemmer,net als alles wat de laatste tijd gebouwd wordt 
 • Kimwitte

  4 jaar geleden
  Een nieuwe Albert Heijn werkt, goed kijk maar bij Rozet
 • BeeVaria

  4 jaar geleden
  Ik val met name over het woord verbinding. Door winkels, horeca en een galerie zou er een verbinding ontstaan met de stad. Ik heb het gevoel dat die verbinding vooral moet ontstaan door het levendig uitgeven van geld door consumenten. Jammer. De vraag is ‘Wat moet met wat verbinding krijgen?’ De binnenstad met de binnenstad? Of de binnenstad met de Rijn? Moet de verbinding aantrekkelijk zijn (de winkels, horeca en galerie) of het eindstation (de rijn, rijnkade, het uitzicht)?
 • Yup

  4 jaar geleden
  Er wordt veel te veel gekeken naar wederopbouwarchitectuur inderdaad. Maar dit ontwerp is een betere variant daarop met wat diepte en afwisseling in hoogte. 
 • Yup

  4 jaar geleden
  Het groen is inderdaad iets te rooskleurig voorgesteld. Net als t feit dat dit soort tekeningen vaak met mooi licht vanuit de woningen wordt getoond. Alsof het kerst is. 

Arnhem e.o.