Yvonne Bruisten is een van de vele mensen die maar moeilijk een betaalbare huurwoning kunnen vinden in de regio van Arnhem en Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne Bruisten is een van de vele mensen die maar moeilijk een betaalbare huurwoning kunnen vinden in de regio van Arnhem en Nijmegen. © Bert Beelen

Zoektocht naar betaalbare huurwoning is ‘ramp’ in regio Arnhem en Nijmegen. En dan komt corona er ook nog bij

ARNHEM/ NIJMEGEN - De coronacrisis maakt het naar verwachting nóg moeilijker een betaalbare huurwoning te vinden. Dat terwijl dit vooral in de regio van Arnhem en Nijmegen voor alleenstaanden al een vrijwel onmogelijke opgave is.

59 reacties

 • Jan

  5 maanden geleden
  Ja voortplanten een door bouwen heb je een ander voorstel? als het maar niet eng is.
 • Jan

  5 maanden geleden
  Te weinig huur woningen omdat in 1994 het CDA de subsidie op de bouw van sociale huurwoningen stop zette wegens bezuinigingen. De CDA die het nu weer goed in de peilingen zou doen. De Nederlander kiest nu eenmaal graag voor zijn eigen ellende haha links om of rechts om maakt niets uit.
 • observer

  7 maanden geleden
  Te weinig woningen, of te veel mensen ? Is hoe je het bekijkt.
 • Uw Buurman

  7 maanden geleden
  Het gebeurd wel en kan ook.Particuliere investeerders doen het veel meer dan woningbouw verenigingen.Er is nog veel winst te halen voor hen op dat vlak.
 • Uw Buurman

  7 maanden geleden
  "Waarom moet je "scheefwonen" bestraffen? En wat is scheefwonen bij huur van €734?"Als je een sociale huurwoning huurt die op de markt 3 ton kost, dan betaal je daar als snel €1000 hypotheek voor.Als je 2 of 3 modaal verdient, vind ik niet dat je die honderden euro's voordeel tenopzichte van kopers (die ook zelf onderhoud, verzekering, eigenaarsbelastingen) mag krijgen. Zeker niet als die zelfde woning, ook aangeboden zou kunnen worden voor iemand die het wel krap heeft.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Autobelasting op de schop? Betalen per gram co2
  Play

  Autobelas­ting op de schop? Betalen per gram co2

 2. Rutte: 'Versoepelen, maar wel met pauzeknop'
  Play

  Rutte: 'Versoepe­len, maar wel met pauzeknop'

Arnhem e.o.