Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Getty Images

Zogenaamde pedojager luist man erin en probeert 5000 euro los te peuteren

ARNHEM/ HUISSEN - Een pedojager? Volgens de officier van justitie zag een 32-jarige Arnhemmer het gewoon als een makkelijke manier om aan geld te komen door een Huissenaar erin te luizen, uit te maken voor pedofiel en hem vervolgens af te persen. Hij eiste vrijdag een gevangenisstraf van drie jaar, waarvan een jaar voorwaardelijk tegen hem.

3 reacties

 • Peter Looyenga

  1 jaar geleden
  22 jaar? Je bent volwassen met 18 jaren jong, dus waar hebben we het nog over? 22 jaar is jong, dat is waar, maar een pedo jaagt op minderjarige kinderen. 22 jaar is dus niet minderjarig, hoe dom kan je zijn?
 • M. v.d. Kaa

  1 jaar geleden
  Pedometer, tuurlijk. Iemand vlak voor een date melden dat er een 17-jarige meekomt en dan pedofiel roepen. Erg makkelijk willen scoren heet dat. Dan kon de Huissenaar toch pas echt aan de deur duidelijk maken dat dat niet gaat gebeuren. Het wordt echt te zot voor woorden in Nederland, triest volk.
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Dat kan je nu wel zeggen dat je spijt hebt, maar toen op het moment had je geen spijt, had je alleen maar oog voor geld, zielig figuur! doe maar iets nuttigs voor je geld, ipv mensen in de val lokken en geld afhandig maken, ze zouden jou eeuwig moeten opsluiten!

In samenwerking met indebuurt Arnhem