Zoon snackbarhouder ‘t Hoekje: ‘Dit is zijn tweede huis, daar kom je niet aan’

VIDEOARNHEM - Moedig vindt hij zijn vader Ahmet zeker, maar of hij zelf ook achter een overvaller zou aangaan? ,,Snackbar 't Hoekje is zijn tweede huis. Daar kom je niet aan. Zo denkt hij”, zegt zoon Yakub Dogan niet zonder trots.

Eigenaar Ahmet Dogan van cafetaria ’t Hoekje zit thuis met een gebroken neus. De klap van de overvaller zorgt niet alleen voor fysiek ongemak, maar heeft ook psychische gevolgen.

,,Dit is verschrikkelijk voor mijn vader. De overval heeft een enorme impact op hem”, weet zijn zoon Yakub.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.