Zoon snackbarhouder ‘t Hoekje: ‘Dit is zijn tweede huis, daar kom je niet aan’

VIDEOARNHEM - Moedig vindt hij zijn vader Ahmet zeker, maar of hij zelf ook achter een overvaller zou aangaan? ,,Snackbar 't Hoekje is zijn tweede huis. Daar kom je niet aan. Zo denkt hij”, zegt zoon Yakub Dogan niet zonder trots.

Eigenaar Ahmet Dogan van cafetaria ’t Hoekje zit thuis met een gebroken neus. De klap van de overvaller zorgt niet alleen voor fysiek ongemak, maar heeft ook psychische gevolgen.

,,Dit is verschrikkelijk voor mijn vader. De overval heeft een enorme impact op hem”, weet zijn zoon Yakub.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbestrijding

    Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbe­strij­ding

    ARNHEM - Na vijf kleinschalige gala’s op diverse plekken in Arnhem heeft Jeroen Muller met zijn Stichting Events2Cancer nu de schouders gezet onder een heus concert. Op zaterdag 26 oktober vindt in de Parkzaal van Musis (capaciteit 1.700 staanplaatsen) voor de eerste keer Music2Cancer plaats, met optredens van onder meer Waylon, Romy Monteiro en Niels Geusebroek. De opbrengst gaat zoals altijd naar KWF Kankerbestrijding.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.