Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Free Images

Zorg voor zijn vele katten werd meneer H. te veel: ‘Die dieren zijn mijn alles’

bij de politierechterKleine en grote misstappen, klein en groot leed. Een wekelijks verslag uit de rechtszaal.

Meneer H. (67) heeft alles wel zo'n beetje gehad, straalt hij uit. Dus een rechtszitting wegens dierenmishandeling kan er ook nog wel bij.

Gelaten ondergaat deze Arnhemmer het voorlezen van de dagvaarding: volgens de officier van justitie heeft hij in juni 2018 zijn katten zodanig verwaarloosd dat ze met de dierenambulance mee moesten. Twee ervan werden door een dierenarts met een spuitje uit hun lijden verlost.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.