Volledig scherm
© Thinkstock

Zorgbehoevende ouderen Dunya Zorggroep staan op straat door conflict met Menzis

NIJMEGEN - Dunya Zorggroep heeft per direct de zorg gestaakt van twee huizen in Elst en Arnhem waar in totaal 26 zorgbehoevende ouderen wonen. Directeur Dilan Kocer zegt dat ze de huizen niet kan openhouden, omdat Menzis Zorggroep weigert de meeste cliënten een persoonsgebonden budget toe te kennen.     

16 reacties

 • PeterM

  2 jaar geleden
  Onzinargument, een instelling onder toezicht krijgt keer op keer de kans orde op zaken te stellen, kijk naar het Witte huis in Zetten. Maar op een gegeven moment is het geduld op. Een zorgverzekeraar is verantwoordelijk voor het goed en eerlijk verdelen van de ingelegde premie.
 • Leuvens Paluster

  2 jaar geleden
  Vlg mij heeft het weinig met regelgeving te maken, het is meer afschuiven van de verantwoordelijkheid. De hele opzet van privatisering in de gezondheidszorg is uitgedraaid op steeds meer fraude door mensen die hun zakken vullen over de rug van zorgbehoevende mensen. Het hele systeem gezondheidzorg is ondertussen zo lek als een mandje, en dit begint bij onze bewindslieden, die ondertussen gespecialiseerd in het maken van nietszeggende excuses.
 • Sandra

  2 jaar geleden
  Vrijheid, ik begrijp ook wel dat je niet alle regels en protocollen kan afschaffen werk zelf in de zorg. Natuurlijk moeten deze er zijn anders wordt het geven van goede zorg onverantwoord. En zeker als ieder tehuis zijn eigen regeltjes bepaalt. Echter moeten hier niet de ouderen de dupe van worden, zoals hier men op straat staat.
 • dod

  2 jaar geleden
  Begrijp niet waarom directeur Kocer hier de racisme kaart trekt. Blijkbaar ontbreekt het aan reële argumenten en wordt terug gevallen op een beproefd model de racismekaart.  
 • Casco

  2 jaar geleden
  Goed zo Menzis. Aanpakken dit soort zaken. Het lijkt wel schering en inslag met fraude in deze hoek.
 1. Leeftijdsdiscriminatie in de sport onder het mom van corona? Wij zijn 27+ en mogen niet meedoen
  PREMIUM
  12

  Leeftijds­dis­cri­mi­na­tie in de sport onder het mom van corona? Wij zijn 27+ en mogen niet meedoen

  Sporters mogen vanaf woensdag 3 maart eindelijk weer in teamverband in de buitenlucht trainen. Maar dat geldt lang niet voor iedereen. Wie 27 jaar of ouder is, heeft pech en mag niet meedoen. Zij mogen nog steeds alleen in tweetallen trainen en ook nog eens op 1,5 meter afstand van elkaar. Er is weinig begrip voor wat je ‘leeftijdsdiscriminatie onder het mom van coronavirus’ kunt noemen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
  Play

  Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

 2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
  Play

  Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open

Arnhem e.o.