Nelly Sendar (op de rug gezien) en Syne Fonk in de loods van Ecovrede vlakbij IPKW.
Volledig scherm
Nelly Sendar (op de rug gezien) en Syne Fonk in de loods van Ecovrede vlakbij IPKW. © Erik van 't Hullenaar

Zorgen over ruimtenood Ecovrede

ARNHEM - Probeert de gemeente Ecovrede te helpen aan nieuw onderdak, al dan niet samen met andere organisaties? 

4 reacties

 • ArnhemsPeil

  3 jaar geleden
  Ecovrede heeft in alle tien jaar dat ze bestaan, in totaal 1000 euro ontvangen van de gemeente. Dat kan je geen zakken vullen noemen.
 • Ren

  3 jaar geleden
  Ja herkenbaar, deze club, ecovrede is voornamelijk bezig met veel kennis om overal subsidie aan te vragen. Mijn ervaring is dat er weinig vrede was, voor andere clubjes. Het klinkt altijd zo deugdzaam om op te komen voor hen die het moeilijk hebben, gaat blijkbaar helaas ook met hen die eigen zaken vullen.
 • Theo

  3 jaar geleden
  Overheidsbeleid zorgt er voor dat grote groepen mensen tussen wal en schip terecht komen. Die mensen raken aangewezen op voedselbank, kledingbank etc door dat beleid. Nu wil de overheid zelfs geen verantwoordelijkheid op zich nemen om mee te denken voor dit soort hulpinstanties ? De kloof tussen politiek en burger is voor sommige groepen bijna onoverbrugbaar aan het worden.
 • TROUWElezer1960

  3 jaar geleden
  Wat deze "organisatie"/dit klubje betreft: Zonde van de energie en het geld wat er eventueel ingestoken moet worden!!! Sprake van GEEN beleid/ WANbeleid ! Zijn vooral met  zichzelf bezig. Ik heb er ook "gewerkt"maar zeer weinig gedaan was vooral aanwezig!! meer niet!!!! gemeente Arnhem  let op uw Saeck/zaak!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.