Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Zorgmijdende winkeldief legt schuld van zijn delicten bij het gebrek aan... zorg

Bij de politierechterARNHEM - „Volgens het Openbaar Ministerie heeft u op 5 november 2019 negen pakken koffie gestolen bij Albert Heijn in Presikhaaf”, begint de rechter.

4 reacties

 • Kleinnagelbrink

  12 maanden geleden
  Dus dan mag je stelen   Er zijn mensen die leren het nooit Hoeveel hulp je ze ook geeft Aan de naam te zien heeft deze nog een paspoort/ dus......................> linea recta
 • Jeempie

  1 jaar geleden
  De armoede is een ernstig probleem. Al jaren is dit een verdien model in Nederland. Op simpele wijze word bij veel mensen het eerlijk delen in welvaart afgepakt. Voorbeelden van institutionele armoede verdieners buiten de incasso branche zijn schuldhulp organisaties, maar ook Nibud en NvvK. Een effectief begin van aanpak is de subsidies stoppen en gerecht deurwaarders ambtenaar te maken met een vast salaris van de overheid...!
 • KArnhem

  1 jaar geleden
  Waarvan verreweg de meesten zich prima kunnen redden. En ook van de sociaal zwakkeren gaat de meerderheid niet uit stelen of de schuld leggen bij de samenleving. En aan de naam te zien, vraag ik me ook af of meneer hier geboren is in dit land. En of het niet enigzins ook met inburgering te maken zou kunnen hebben.
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Dit wordt een steeds groter probleem... mensen in achterstandswijken krijgen het financieel alsmaarmoeilijker. De wijken worden minder leefbaar en op straat wordt het minder veilig.Den Haag, de provincie en gemeenten maken zich druk om milieu en het klimaat. Daar wordt veel geld in gestoken - terwijl de zorg en aandacht voor ouderen en sociaal zwakken achteruit holt. Klimaat is een stukje lucht, hier hebben we te maken NIET met een stukje lucht maar met 17 miljoen mensen in Nederland. 
 1. Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostudio's: ‘Wij werken altijd al superhygiënisch, dit was met geen enkele pen te beschrijven’
  PREMIUM
  2

  Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostu­dio's: ‘Wij werken altijd al superhygië­nisch, dit was met geen enkele pen te beschrij­ven’

  Tattoostudio's mogen eindelijk de deuren weer openen. Opluchting was er gisteravond na het zien van de persconferentie, waardoor sommigen toch ook wel verrast waren. De afgelopen maanden liep de frustratie op bij de ondernemers, tattoo-artists en piercers. Waar de wachtlijsten voor een tatoeage lang waren, lagen de naalden stil. De branche benadrukt dat er -ook voor corona al- met zeer strenge hygiëneregels gewerkt wordt. ,,Met alle respect voor de kappers, maar dit was echt met geen pen te beschrijven.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Arnhem e.o.