De Paasbergflat in Arnhem tijdens de verbouwing in mei 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
De Paasbergflat in Arnhem tijdens de verbouwing in mei 2019. © DG

Zorgstichting OnderDak in het nauw: ‘Een miljoen schade door kwestie met Paasbergflat’

ARNHEM - Een miljoen euro is de schade voor de stichting OnderDak als gevolg van de kwestie rond de Paasbergflat. Dat stelt de stichting in een brief aan de Raad van State. OnderDak wilde vanaf mei 2019 cliënten in de flat laten wonen, maar dat verbiedt gemeente Arnhem.

6 reacties

 • Jeempie

  2 jaar geleden
  Het is volledig in strijd met terugkeer van ex-gedetineerden in de maatschappij. Vraag me ook af welke motivatie deze stichting geeft voor de gekozen werkwijze. Het komt mij over als een zorg-vluggertje. Dit is een situatie waarbij zorg aanbieders in korte tijd veel geld willen verdienen door zogenaamd knelpunten aan te pakken... In dit geval bij het OM. Zij kijken waar de schrijnende witte koppen zitten en beginnen snel met stevig uitknijpen... 
 • ProffDokterBetweter

  2 jaar geleden
  Mooi! En nu wegwezen. Maak er maar een verzorgingstehuis of seniorenwoningen van voor onze ouderen.
 • ConstantKusters

  2 jaar geleden
  Het mag duidelijk zijn dat de buurtbewoners van de Geitenkamp en Paasberg deze "halve TBS-kliniek" niet willen in hun wijk! De veiligheid van de kinderen, ouderen en de aanliggende scholen is duidelijk in het geding! Dus koffers pakken met Stichting Onderdak en vaarwel!
 • SlimmeSjakie

  2 jaar geleden
  Het feest aan de voet van de Paasberg ging nog lang door...
 • Uw Buurman

  2 jaar geleden
  Misschien tijd om de schade persoonlijk op de bestuurders te verhalen.Het heeft alle schijn dat hier wanbeleid is gevoerd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem