Zwaargewonde bij steekpartij onder bewoners in azc Arnhem, vermoedelijke dader op de vlucht

video | UPDATEARNHEM - Bij een steekpartij in het asielzoekerscentrum Elderhoeve aan de Elderhofseweg in Arnhem is dinsdagmiddag een bewoner van het azc zwaargewond geraakt. De politie is op zoek naar de verdachte van de steekpartij, eveneens een bewoner.

Wie het slachtoffer precies is, is nog niet bekend. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Voor extra hulpverlening werd een traumahelikopter ingezet.

De verdachte asielzoeker is voortvluchtig en wordt door de politie gezocht. Ook werd naar aanleiding hiervan een Burgernet-bericht verstuurd. Er werd tot op heden volgens de politie pas één tip ontvangen, maar dat heeft nog niet tot een aanhouding geleid. 

Bij een steekpartij in het azc Elderhoeve is een persoon gewond geraakt.
Volledig scherm
Bij een steekpartij in het azc Elderhoeve is een persoon gewond geraakt. © Persbureau Heitink

Een woordvoerder van het COA laat weten nog geen verdere informatie te kunnen verstrekken en dat COA in afwachting is van de resultaten van het onderzoek. 

De verdachte is een man van rond de 20 jaar oud. Hij is lang en slank, heeft zwart haar en draagt een zwarte broek en goudkleurige bovenkleding. De politie adviseert het publiek om de man niet zelf te benaderen. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.