Volledig scherm
© Instagram

Dit zijn de nieuwe filmauto's van James Bond

Daniel Craig speelt opnieuw geheim agent 007 in de nieuwste James Bond-film. De eerste opnames onthullen de nieuwste Bond-bolide, maar die is minder protserig dan we gewend zijn.

James Bond is in de film namelijk met pensioen op Jamaica en rijdt aldaar in een dakloze Series III Land Rover, zo meldt autowebsite Motor1. Het Britse merk heeft naar verluidt zijn betrokkenheid bij de film bevestigd. Daarmee wordt een relatie voortgezet die teruggaat tot de twintigste Bond-film Die Another Day, toen het bedrijf eigendom was van Ford. 

Volledig scherm
© Instagram

Het gerucht gaat dat ook Aston Martin een of meerdere auto's levert. De kans is groot dat James Bond - eenmaal terug in zijn oude baan - overschakelt op een elektrische Aston Martin. Onlangs onthulde Aston Martin de Rapide E, Aston Martin’s eerste volledig elektrische productievoertuig. Naar verwachting worden er slechts 155 Rapide E’s gebouwd. Insiders zeggen te weten dat deze 600 pk sterke achterwielaangedreven bolide de tweede Bond-auto wordt in de nieuwe film.

Volledig scherm
© Instagram